Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Adem je vrij – Ademworkshop

17 september 2019 @ 19:30 - 22:00

€25,00

Je hebt het gevoel dat je je leven niet helemaal vol leeft, dat je weerhouden wordt door de dagelijkse gehaastheid en stress of door een ingrijpende gebeurtenis ergens in jouw leven. Diep van binnen weet je dat je je vrijer en vitaler kunt voelen. Of misschien kamp je al langere tijd met fysieke klachten als kortademigheid, slecht slapen, somberheid, burn out en weerhoudt dàt je er van je leven voluit te leven.

Ademen blijkt een hele kunst, ook al doen we het al ons hele leven, ademen blijkt een hele kunst. We zijn geneigd onze adem in te houden of onze adem is oppervlakkig en/of te snel. Deze adempatronen slijten er in door onze dagelijkse stress, ingrijpende gebeurtenissen of patronen die we in onze jeugd hebben aangenomen omdat ze binnen de context van ons gezin pasten. Een verstoorde adem kan een groot effect op ons mentale, fysieke, emotionele en spirituele welzijn hebben.

Ademsessies, individueel of in een groep, helpen je om je adem weer vrij te laten stromen. Ze zijn een directe ingang om weer in contact te komen met je lijf en geven daarmee ook toegang tot je diepste zijn. Een vrije adem verbetert ons welzijn en vermindert stress, geeft meer concentratievermogen en laat je levensenergie weer vrij stromen. Daarnaast leer je om door lastige momenten heen te ademen, en beïnvloeden ze je leven minder. Ademsessies kunnen een diepe therapeutische werking hebben.

Werkwijze

Tweewekelijks organiseer ik een ademcirkel voor een groep van maximaal 10 mensen.
We beginnen de avond met een korte check in, beweging en lichaamswerk. De ademsessie daarna duurt ongeveer een uur. In de ademsessie werken we met verbonden adem, beweging, geluid en aanraking (Biodynamic Breathwork & Trauma Release). We eindigen de avond met een korte deelronde. De avond start om 19.30 (inloop 19.15uur) en duurt tot ongeveer 21.30/22.00uur.

Praktisch

 • Data: kijk voor actuele data in de agenda
 • Kosten:
  • €25,– per losse avond.
  • Een 3-strippenkaart €69,– (4 maanden geldig)
  • Een 5-strippenkaart €105,– (6 maanden geldig)
 • Factuur is mogelijk, BTW komt er dan nog bij
 • Aanmelden: graag aanmelden van te voren door een mail te sturen naar marjon@embodimentlab.nl of een app naar 06 4246 6492

Gegevens

Datum:
17 september 2019
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€25,00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Embodiment Lab
Telefoon:
+31 (0)6 4246 6492
E-mail:
marjon@embodimentlab.nl
Site:
www.embodimentlab.nl

Locatie

Het Vlinderhuys
Barchman Wuytierslaan 51
Amersfoort, 3819 AB Netherlands
+ Google Maps
Site:
https://www.hetvlinderhuys.nl/